Veturat që i ofrojmë për klientët tanë i përmbushin dhe i tejkalojnë pritshmëritë e tyre duke u bazuar në; kualitet, cilësi, qëndrueshmëri, harxhime të vogla, estetik dhe ruajte të ambientit.
www.autosalloniprishtina.com
Auto SALLONI PRISHTINA. Salloni më i madh i veturave në Kosovë!
Çdo javë ofrojmë vetura të reja në sallonin tonë.
Kliko këtu
Për veturën qe e blini ofrojmë një vit sigurim, një vit regjistrim si dhe tabela të Republikës së Kosovës.
Vetura luksoze të importuara nga vende me traditë në automobilizëm.
Auto Salloni Prishtina, thjeshtë në lëvizje me të ardhmen!

VETURAT E SHTUARA SË FUNDI

Fiat - Ducato 2.3D
- Euro
Audi - Q7 3.0 TDI Quattro
- Euro
Audi - Q7 3.0 TDI S-Line Quattro Panoram
- Euro
Audi - Q3 2.0 TDI S-Line
- Euro
Volkswagen - Touran 2.0 TDI DSG
- Euro
Volkswagen - Touran 2.0 TDI DSG
- Euro
Volkswagen - Golf V 1.9 TDI
- Euro
Volkswagen - Golf V Plus 1.9 TDI
- Euro
Fiat - 500 1.3 MJT
- Euro
VW - Golf V Plus 1.9 TDI
- Euro
Opel - Astra 1.7 CDTI
- Euro
VW - Golf V 2.0 TDI GT DSG
- Euro
VW - Touran 1.9 TDI
- Euro
VW - Caddy 1.9 TDI DSG
- Euro
Land Rover - Freelander 2.2D
- Euro
BALLINA | VETURAT NË SALLON | SHËRBIMET | MBËSHTETJA | GALERIA | KONTAKTI | HARTA | PËR NE

Materialet e ekspozuara në faqe janë prodhim i Auto Sallon Prishtina. Shfrytëzimi i pa autorizuar i materialeve është shkelje e të drejtave autoriale dhe dënohet në bazë të ligjeve të aplikuara në Republikën e Kosovës. Për të shfrytëzuar materialet ju duhet të pranoni kushtet e Auto Sallon Prishtina.
Copyright © 2004 - 2016 autosalloniprishtina.com